Have a question?

Call us : +31 6 5353 7533

Opening hours

Monday – Sunday : 9:00 – 17:00

Free return shipment

Above €50

Kite reparaties

Een gescheurde kite, een klein gat, lekkage of de bladder kapot, wij repareren het allemaal.

Wing Foil repairs

Persoonlijk en advies op maat, de wind is niet altijd aan, wij helpen u daarom zo snel mogelijk verder.

Kite Lijnen

Zijn u lijnen gebroken of wilt u extensions wij zijn u graag van dienst.

Wij gebruiken materialen op maat en proberen zo goed mogelijk uw huidige kleuren van de kite te behouden

Met 10 Jaar ervaring in Kite reparaties is geen klus te groot en helpen wij ook graag u verder.

Kwaliteit staat voorop

Wij bieden garantie op al onze reparaties. Echter kan er i.v.m. met de complexiteit van de reparaties en de grote krachten op een kite geen vaste termijn worden vastgesteld. Wij zullen de schade redelijkerwijs beoordelen en in de meeste gevallen (zelfs bij twijfel) de reparatie kosteloos herstellen. Kitesurfen is een extreme sport waarbij veel factoren een rol spelen en er grote krachten kunnen optreden. Daarom kan Kite Herstel nooit aansprakelijk worden gesteld voor schade anders dan aan de kite zelf als gevolg van een reparatie.

Industrie standaard producten

Wij maken gebruik van verschillende kleuren Paratex Spinnaker Nylon om de reparatie zo netjes mogelijk op het oorspronkelijke design te laten lijken.

Diensten:

Doek Reparaties

Bij Kite Herstel maken we alleen gebruik van hoogwaardige materialen. De materialen die we gebruiken zijn gelijkwaardig aan het originele materiaal van uw kite of sterker. Voor reparaties aan het vliegerdoek maken we gebruik van Paratex 48 gr. spinnaker nylon samen met UV bestendig polyester naaigaren

Leading Edge Repairs

Voor reparaties aan de leading edge en de struts maken we gebruik van Dacron. Dit is hetzelfde materiaal waarvan ze origineel ook gemaakt zijn. Omdat we de schade van binnen én buiten verstevigen zal het op de plek van de reparatie sterker zijn dan het ervoor was.

Bladder Repairs

Een bladder die lek is kan meestal nog wel gerepareerd worden. Bij kleine gaatjes is het mogelijk om de bladder te plakken. Voor grotere scheuren hebben we de mogelijkheid om een heel stuk plastic uit de bladder te halen er een nieuw stuk TPU plastic in te plaatsen. Afhankelijk van de grootte en de plek wordt besloten of het wel of niet verstandiger is om een nieuwe bladder te gebruiken.

Ventiel Vervangen

Het rubber van de ventielen van veel kite merken zal naar verloop van tijd uitdrogen. Hierdoor wordt het rubber brosser en kan het gaan lekken. Het ventiel zal dan vervangen moeten worden. Dit is een relatief kleine reparatie die we relatief snel en goedkoop voor u kunnen doen.

Lijnen vervangen

Voor uw eigen veiligheid is het belangrijk dat u niet met versleten lijnen het water op gaat. Wij kunnen de lijnen van uw bar vervangen. U kunt hiervoor kiezen voor lijnen van het originele merk waar u mee vaart. Helaas zijn de originele lijn vaak erg duur. Daarom kunt u er ook voor kiezen ‘merkloze lijnen’ te nemen, van dezelfde kwaliteit.

Board Reparaties

Herstellen van een opengescheurd board kunnen we ook. Belangrijk dat deze dan schoon en droog wordt aangeleverd.

Best Kite repair services helping customers worldwide.

Best kite-repair services helping customers worldwide

Prijzenlijst

* We willen u vriendelijk verzoeken om uw kite schoon aan te leveren. Zand en zout is erg slecht voor onze machines. Voor een vieze kite brengen we €20 schoonmaakkosten in rekening.

Scheur in het doek

 • 0-30 cm €35 – €55
 • 30-100 cm €45 – €65
 • 100-150 cm €65 – €95
 • 150+ cm €95 – €115

De prijs van een doekreparatie is sterk afhankelijk van de plaats van de scheur. Als de scheur doorloopt tot de leading edge, een strut of de trailing edge, zal de reparatie meer tijd in beslag nemen en de prijs dus hoger uitvallen.

Scheur in the leading edge / strut

 • 0-30 cm €45 – €85
 • 30-100 cm €85 – €105
 • 100-150 cm €105 – €125

Schade aan de leading edge of strutt zal altijd gestikt moeten worden. Bij een harde crash zijn de krachten te groot om opgevangen te worden door een plakker. Wees er op tijd bij en voorkom hiermee grotere schade aan uw kite.

Bladders

 • Klein gat €35 – €55
 • Groot gat €45 – €55
 • Ventiel vervangen €35 – €45
 • Main Ventiel vervangen €60 – €70
 • Strut bladder vervangen €55 – €65
 • LE bladder vervangen €95 – €135

Als de leading edge is ontploft kunnen we het kapotte deel eruit knippen en er een nieuw stuk in sealen. Hierdoor kunnen we bijna altijd voorkomen dat er een dure nieuwe bladder aangeschaft moet worden.

Materiaalcheck

 • Materiaalcheck €35

Voordat het kite seizoen weer begint, Moet u materiaal 100% procent in orde zijn. Laat het door ons nakijken en u bespaart onnodige reparaties.

Sponsor en trouwe Kite reparateur van GSKV Released

Wij staan altijd voor u klaar

Reparateur van KiteMobile

Contact

Voor informatie of advies kunt u ons bellen, whatsappen of mailen. Graag vragen wij uw een duidelijke omschrijving op te geven van de schade/lekkage, waarin mogelijk een foto van de schade naar ons te sturen. Wij kunnen dan een inschatting geven van de reparatie kosten.

+31 6 5353 7533

Info@kiteherstel.nl